The Game Awards 2018'de Mortal Kombat 11 Duyurulabilir

Başımızın üzerinde yeri var

Geoff Keighley, The Game Awards 2018'de en az 10 yeni oyunun duyurulacağını açıkladığından beri bu oyunların neler olabileceğine dair söylentiler iyice hız kazandı. Obsidian'ın yeni RYO'sunu törende duyuracağını biliyoruz ama diğer oyunların da büyük isimler olacağı garanti gibi. Son söylentilere göre de bu oyunlardan biri Mortal Kombat 11 olacak.

Söylentinin kaynağı 4chan olduğu için bu bilgilere şüpheyle yaklaşmak lazım ama oyunun QA testçisi olduğunu söyleyen kişi oldukça detaylı bilgiler vermiş. Mesela oyunun Hikaye Modu özellikle üç karaktere odaklanacakmış. Oyunda 2005 tarihli Mortal Kombat: Shaolin Monks'takine benzer bir Adventure Modu bulunacağı da söyleniyor. Bu modda oyuncular karakterlerini kişiselleştirebilecekmiş, bu moddaki kişiselleştirme eşyalarının önemli bir kısmının (silahlar dahil) loot boxlardan çıkacağı da söyleniyor.

Mesajın en dikkat çekici kısmı bu yeni oyunda Johnny Cage, Ferra/Torr, Goro, Kano, Mileena ve Sonya'nın oynanabilir karakter olmayacağı ama oyunda Fujin, Jade, Noob Saibot ve Reptile yer alacakmış. Mortal Kombat X'te de çok önemli bazı karakterler yoktu, o yüzden 11'de yer almayacağı söylenen karakterler bana pek şaşırtıcı gelmedi açıkçası. Muhtemelen bu karakterleri aynı X'te olduğu gibi Hikaye Modunda görürüz ama oynanabilir olmazlar.

2015 tarihli Mortal Kombat X, Unreal Engine 3 kullanmıştı, bu yeni oyun ise Unreal Engine 4 kullanıyormuş ve PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacakmış.

Söylentilerin ne kadar doğru olduğunu birkaç gün içerisinde öğreneceğiz. The Game Awards 2018, 7 Aralık Cuma günü Türkiye saatiyle 05:00'de başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum