The Invincible, Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak

Yeni tanıtım videosu paylaşıldı

Polonya’nın ünlü yazarlarından Stanislav Lem, bilim kurgu alanında önemli eserlere imza atmış bir isimdi, pek çok kişiye ve esere de ilham kaynağı olduğunu söylemek mümkün. Hideo Kojima başta olmak üzere oyun dünyasında da kendisinden etkilenen isimler mevcut.

Geçen yıl yapılan bir duyuruyla Lem’in eserlerinden birisinin, The Invincible’ın (ülkemizde de Yenilmez adıyla yayınlanmıştı bu eser) oyunlaştırılacağını öğrendik. Polonya merkezli olarak kurulan Starward Industries tarafından geliştirilecek oyunu hemen takibe almıştık tabii, ama bir süredir kendisinden ses seda yoktu. Bu sessizlik yeni tanıtım videosu ile son buldu.

Uzayın bilinmezliklerine doğru yol alan ekibimizin dünya ile irtibatları kesiliyor, kendilerini yabancı bir gezegende (Regis III), ne yapacaklarını bilemez bir halde buluyorlar. Gezegenin onlara karşı çok da misafirperver davranmadığı bu macerada, Yenilmez mürettabatının karşı karşıya kalacağı ikilemlere ve zorlu mücadelelere biz de ortak olacağız.

The Invincible, Türkçe altyazı desteğiyle birlikte 2022’de oyun severlerle buluşacak. Bu arada oyunun sitesine de bir göz atın derim, ilginizi çekebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum