The Last of Us Dizisi, HBO’nun Son 10 Yıldaki En İyi 2. Çıkışına İmza Attı

Güzel bir başlangıç yaptı

Merakla beklediğimiz The Last of Us dizisi geçtiğimiz gün izleyiciyle buluştu. Herhalde ilk bölümü izleyip de beğenmeyen çok fazla kişi yoktur. Oyuna olabildiğince sadık kalınmış. Zaten oyun yüreklere dokunan bir açılış yapmıştı, dizide de bu duygu yoğunluğunu korumaya özen göstermişler, bence çok da iyi olmuş. Takip eden bölümleri de merakla bekliyoruz.

Diziye ilişkin umut veren verilerden birisi izlenme sayısı. HBO, dizinin ilk bölümünün 4,7 milyon izlenme sayısına ulaştığını açıkladı -ki bu veri, HBO’nun son 10 yıldaki yayınları içerisinde en iyi 2. çıkışı yaptığı anlamına geliyor. İlk sırada ise; 10 milyon izlenme sayısıyla yeni Game of Thrones dizisi House of the Dragon yer alıyor.

Game of Thrones gibi popüler bir marka için bu sayı gayet doğal. The Last of Us ise, oyun severler nezdinde popüler olsa da birçok izleyici için yeni bir marka. Dolayısıyla, hakkını teslim edip başarısını takdir etmek gerek. Sonraki bölümlerde de bu performansını sürdürebilecek mi bakalım. Şahsen umutluyum, bu yıla güzel bir başlangıç yapmamızı sağladı, umarım böyle devam eder.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum