The Order: 1886'nın Devam Oyunu Gelirse Oynanışa Ağırlık Verilecek

The Order: 1887 şimdiden duyulmaya başlandı

Çıkışıyla birlikte karışık tepkiler alan The Order: 1886’nın satış rakamlarının iyi gittiğini dün yaptığımız bir haberde aktarmıştık.

Kısa oynanış süresinden, oynanışın zayıflığından ve azlığından dert yanılan The Order’ın olası devam oyunu hakkında bilgiler geldi. Söylentileriyle adından sıkça söz ettiren Shinobi602 yeni açıklamasında Ready at Dawn’ın devam oyunu için planlarından bahsetti.

“Stüdyoda 120-130 çalışan var. Yani ne küçük, ne de kocamanlar. Duyduğum kadarıyla serinin ilk yapımında oyun motoru için çok zaman harcadılar. Sıra oynanışa geldiğindeyse bazı hedefler başarılamadı.”

“Beni en çok heyecanlandıran olası bir devam oyununun gelmesi durumda oynanışa ağırlık verilecek olması. Bana söylenen bu. Motor zaten hazır olduğu için tüm çabalarını oynanışa harcamakta özgürler. Bu kararı almalarının sebebi aldıkları ters tepki değil. Ekibin planı daha önceden belliydi.”

Üstüne basmakta fayda var ki The Order: 1886’nın devam oyunu için henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Keza Shinobi602 de aynı şeyleri söylüyor ama kendisi duruma oldukça pozitif yaklaşıyor. “Devam oyunu için yeşil ışık verildiğini söylemedim, ancak böyle bir durum olursa üç yıl gibi uzun bir süre beklemeyeceğiz.”

The Order: 1886’nın olası devam oyunundan siz neler bekliyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum