The Quarry'de Oyunu İzlemek İsteyenler İçin Üç Farklı Film Modu Olacak

Bunlara erişilebilirlik seçeneği de diyebiliriz

Supermassive'in yeni oyunu The Quarry, 10 Haziran'da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak. Aynı Until Dawn ve The Dark Anthology oyunlarında olduğu gibi hikayenin gidişatını verdiğimiz kararlar belirleyecek ama oyunu oynamak yerine izlemeyi tercih ederseniz bunu da yapabileceksiniz.

The Quarry'de üç farklı film modu bulunacak: Herkes Yaşıyor, Herkes Ölüyor ve Yönetmenin Koltuğu.

İlk iki seçeneğin ne olduğu zaten isimlerinden belli, tam bir teen slasher mantığıyla herkesin hayatta kaldığı veya herkesin öldüğü tarzda bir kurguyu baştan sona izleme imkanı verecek bu seçenekler. Üçüncü olanda ise belli başlı anlarda karakterlerin davranışlarına karar verebileceğiz ve bu seçimler sayesinde oyunun hikayesi de farklı biçimde şekillenecek. Yönetmenden kasıt sizsiniz anlayacağınız.

Aslında bunların ileri seviyede erişilebilirlik özelliği olduğunu da söylemek mümkün. Zaten oyunda basitleştirilmiş QTE, nişan yardımı, hatta oyundaki kapışma sahnelerinin otomatik geçmesi gibi de erişilebilirlik seçenekleri olacak.

The Quarry'de David Arquette, Ariel Winter, Brenda Song, Evan Evagora, Halston Sage, Justice Smith, Miles Robbins, Siobhan Williams, Skyler Gisondo, Zach Tinker, Ethan Suplee, Grace Zabriskie, Lance Henriksen, Lin Shaye ve Ted Raimi gibi isimler rol alıyor.

The Quarry, Türkçe altyazılı olarak çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum