The Silver Case'in PC Versiyonuna İki Yeni Ücretsiz Bölüm Eklendi

Görsel romanlara ilgi duyanlara

Suda51 konsollara özel olarak geliştirilen The Silver Case'i 17 yıl aradan sonra geçen sene yenilenmiş haliyle PC oyuncularına sunmuştu. Orijinali 1999 yılında çıkan "görsel roman" türündeki oyunda iki farklı senaryoyu farklı karakterlerin gözünden oynuyorduk: Tranmitter isimli senaryoda seri cinayetleri çözmeye çalışan bir dedektifi canlandırıyor, Placebo ismindeki senaryoda ise soruşturmayı haber yapan bir gazeteci rolüne bürünüyorduk. The Silver Case bir "görsel roman" olduğu için herkese hitap etmese de türün klasik oyunlarından biri olarak gösterilir.

Geçen hafta The Silver Case'in devam oyunu olan 25th Ward'un da PC yolunda olduğunu öğrenmiştik. İşte bugün de ilk oyuna "hikayeyi yeni oyuna bağlayacak" iki bölüm ücretsiz olarak eklendi.

Suda ve Masahi Ooka tarafından kaleme alınan "White Out" ve "Yami" isimli senaryolar, oyunun Transmitter ve Placebo hikayelerine eklenmiş durumda. Bu ücretsiz güncelleme ile oyuna yeni şarkılar ve yeni grafikler de eklenmiş ama istediğiniz zaman orijinal görsellere de dönebiliyorsunuz. Oyunun geliştiricisi Grasshopper Manufacture Ltd "bu iki yeni bölüm ana hikaye ile gelecek olan devam oyunu arasında meydana gelen olayları anlatıyor, bu sayede hikayeler arasında kopukluk yaşanmayacak" şeklinde özetlemiş durumu.

Bu yeni güncellemenin şerefine oyunun Steam fiyatı da indirime girmiş. Yani görsel romanlara ilginiz varsa ve türün klasiklerinden biriyle tanışmak isterseniz The Silver Case'i 31 lira olan normal fiyatı yerine 18,60 liradan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum