The Walking Dead 9. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

İkinci yarı başladı

AMC, The Walking Dead'in 9. sezon 10. bölümünün fragmanını yayınladı. The Walking Dead sabaha karşı yayınlanan "Adaptation" isimli bölümle birlikte vermiş olduğu sezon arasından geri döndü ve grubumuz karşı karşıya kaldıkları yeni tehdidin nasıl bir şey olduğunu anlamaya başladılar. Fısıldayanlar (Whisperers) ismindeki bu yeni grup diziye uzun zamandır beklenen heyecanı geri getirecek gibi görünüyor.

10. bölümün ismi "Omega" ve bu yeni bölümde Fısıldayanlar lideri Alpha hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Ayrıca kayıp elemanları (şimdi isimlerini vermeyeyim) arayış da sürüyor olacak. Bildiğiniz gibi Fısıldayanlar sezon arasından hemen önceki bölümde ilk yüksek profilli kurbanlarını almışlardı ve çizgiromanla benzer ilerlediği taktirde bu sezon bitene kadar tanıdığımız isimlerden bir veya birkaçının daha ölüşünü göreceğiz. Dizinin yürütücüsü Angela Kang, Fısıldayanlar hikayesinin uyarlamasında bizi çeşitli sürprizlerin beklediğini söylemişti, o yüzden bildiğimizi sandığımız şeyleri bilmiyor olabiliriz :)

Aşağıda dizinin 10. bölümünün fragmanını seyredebilirsiniz, şimdilik fragmanlar hep kaçak biçimde düşük kaliteli kaydedilmiş, daha iyisi düştüğünde videoyu değiştiririz:

Bir de Sneak Peek videomuz var buna ek olarak:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum