The Walking Dead, 9. Sezondan İlk Teaser İle Karşımıza Çıktı

Hiç mi yürümesin bu ölüler?

Comic-Con başlar da, The Walking Dead haberleri başlamaz mı? AMC, San Diego Comic-Con'da The Walking Dead'in 9. sezonu için yeni bir teaser ile karşımıza çıktı. Dizinin yeni sezonunun resmi fragmanı da muhtemelen bugün yayınlanacak ama öncesinde bu teaser ile yeni sezonda bizi bekleyenler hakkında ufaktan da olsa bilgi sahibi oluyoruz.

Bu teaser'da gördüğümüz kadarıyla farklı topluluklar Negan'ın yaşattığı terörün ardından kendilerini toparlamaya çalışıyor. Başlarda Michonne ile Maggie'nin konuşmasında dikkat çekici sözler var. Maggie "Bazı kurallar koymak için konuşmaya başlamalıyız. Tüm topluluklar arasında anlaşma yapmamız, birbirimize nasıl davranmamız gerektiğini ve farklı davrandığımızda neler olabileceğini konuşmamız lazım" diyor. Zaten ortada gördüğümüz tabelada yakın çevrede bulunan toplulukları gösteriyor: Oceanside, Alexandria, Sanctuary, Toledo ve HQ, yani Karargah. Bu topluluklar arasında bir şekilde sorunlar olduğu belli.

9. sezonun yeni yürütücüsü (showrunner kelimesi için artık yürütücü karşılığını kullanıyoruz) Angela Kang, bu sezonda kadın karakterlerin ön plana çıkacağını ve "Maggie, Michonne ve Carol'un liderliklerinde hikayeler izleyeceğimizi" söylüyor.

Rick rolündeki Andrew Lincoln diziden ayrılacağı için yalnızca birkaç bölümde karşımıza çıkacak, aynı durum aslında Maggie'i canlandıran Lauren Cohan için de geçerli. Cohan da yalnızca altı bölümlük anlaşma yaptı, yani bir şekilde onun da diziden çıkışına şahit olacağız.

The Walking Dead'in yeni sezonu AMC kanalında 31 Ekim'de başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum