The Walking Dead'in 9. Sezonunda Zaman Atlaması Geliyor

Sonunda kesinlik kazandı

Son zamanlarda gündemden düşmeyen The Walking Dead bu sefer dokuzuncu sezonda kesinleşen bir başka detayla karşımıza çıkıyor. Dizinin yeni baş yazarı Angela Kang'in açıklamasına bakılırsa hikayede zaman atlaması yaşanacak.

The Walking Dead'in son zamanlarda yaşadığı zorlukları anlatmaya gerek yok. Tüm sorunların başlangıcı ise sekizinci sezonda inanılmaz derecede düşen reytingler olmuştu. Durumu düzeltmek için baş yazar Scott Gimple yerine Angela Kang'in geleceği açıklanmıştı. Daha sonra dizinin dokuzuncu sezon setinde bir yel değirmeninin inşa edilmesi dikkat çekmişti. Herkesin tahmini zaman atlamasından yana olmuştu. Görünen o ki bu tahminler doğruymuş.

Yeni baş yazar Angela Kang geçtiğimiz günlerde AMC'nin New York'ta gerçekleştirdiği bir etkinliğe katıldı. Dokuzuncu sezonundaki diziyi farklı ve taze bir bakış açısıyla ele almaya çalıştıklarını açıkladı. Ardından da zaman atlaması iddialarının gerçek olduğunu doğruladı. Dizi atlanan zamanla birlikte hikayedeki sıkıntıları toparlamaya çalışacak. Bu girişimin başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum