The Witcher 3'e PS4 Pro Desteği Geldi

4K çözünürlüklü Crone'lar mı?

Eğer PlayStation 4 Pro sahibiyseniz ve tüm zamanların en sevilen oyunlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt'a geri dönmek için bir bahane arıyorsanız doğru yerdesiniz. Oyun için yayınlanan en yeni yama sayesinde bu ölümsüz oyun PS4 Pro'nun gelişmiş özelliklerini destekler hale getirildi. "Nihayet" dediğinizi duyar gibiyim.

Yayınlanan 1.50 yaması ile The Witcher 3 artık PS4 Pro'nun gücünü ve 4K özelliklerini kullanabilecek, böylece Geralt'ı daha yüksek çözünürlükte ve daha yakışıklı olarak da görebileceksiniz. Yama ayrıca oyunun performansını da arttrmış durumda. CD Projekt RED'in açıklamasına göre The Witcher 3: Wild Hunt ve tüm ek içerikleri 4K çözünürlüğe çıkmış bulunuyor.

Bunun hemen ardından da oyunun daha stabil çalışmasını sağlamak için 1.51 yaması yayınlandı. Yalnız bu yamalar ufacık olmalarına rağmen kurulum sırasında cihazda 20GB boş yer olmasını gerektiriyorlar, buna dikkat etseniz iyi olur.

7 Kasım'da Xbox One X çıktığında o konsol için de The Witcher 3: Wild Hunt için benzer bir yama yayınlanacak, ama Xbox One X'in daha güçlü olduğunu düşünürsek yamayla sadece 4K çözünürlük mü eklenecek, yoksa başka sürprizlerle de karşılaşacak mıyız onu bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum