The Witcher 3’ün Grafiklerini Güzelleştiren Moda Güncelleme Geldi

Geralt'ın saçlar artık daha ipeksi.

CD Projekt RED’in Mayıs 2015’inde çıkardığı The Witcher 3’ün grafikleri şu anda açtığımızda bile güzel gözüküyor. Ancak çıtayı biraz daha yükseğe koymak isteyenler olursa diye modcular oyunun görsellerini güzelleştiren çeşitli modlar yayınlıyorlar. Bunlardan popüler olanı The Witcher 3 HD Reworked Project de devamlı olarak kendini güncellemeye devam ediyor. 5. büyük güncellemeyle oyun artık daha net kaplamalara ve modellere sahip.

Halk Hogan tarafından tek başına yapılan modda bazı kaplamalar tamamen baştan yapılmış. Üstelik Hogan’ın söylediğine göre mod herhangi bir gereksiz video RAM kullanımına da ihtiyaç duymuyor. Tabi Hogan öyle söylese de ister istemez aklımıza “ne kadar sistem isteyecek” sorusu takılıyor. Düzgün bir oynanış için ekran kartınızın en az 2 GB VRAM’e sahip olması gerek. Bilgisayarın sistemine göre 5 FPS’lik bir düşüş de yaşanabiliyormuş. Ancak GTX 970 /AMD R9 290X veya daha üst seviye bir karta sahipseniz bu düşüşü yaşama olasılığınız da olmuyor.

Güncellemeyle ilgili bir sürü karşılaştırma fotoğrafı içeren bir video yayınlandı. Ayrıca modla ilgili tüm detayları öğrenmek ve modu indirmek için de bu sayfaya göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum