Thor'un Kendisi Bile Thor: The Dark World Filmini Beğenmemiş

İlki iyiymiş de ikincisi mehmiş.

 Marvel Sinematik Evreni'ndeki en güçlü kahramanlardan biri olan Thor'a hayat veren Chris Hemsworth, Thor'un ikinci filmini pek sevmiyor ve GQ'ya verdiği röportajda da bunun sebebini açıklıyor.

Hemsworth, Thor: Darkworld filminde gereken risklerin alınmadığını söylerken, "İlk film bence iyi, ama ikinci film eh işte. Aşırı maskülen bir karakter, klasik arketipler... Her şey aynı hissettirmeye başlamıştı. Tam çizginin üzerindeydik, hissetmesi zor değildi." dedi. Filmin gerek gişede gerekse hayranlar tarafından da pek beğenilmediğine daha önce de değinen Hemsworth, Ragnarok'ta büyük bir ton değişikliği görmemizin ana faktörlerinden biriydi aslında. Filmin yönetmeni Taika Waititi ile konuşurken "Şimdiye kadar yaptığımız her şeyi yıkalım ve yeniden yapalım." demiş ve bunun ardından bilinmeyenleri ve gözden kaçanları keşfedip sürekli yeni şeyler denemişler.

Chris Hemsworth filmin 

 

Thor: Ragnarok'un bambaşka bir film olduğunu ve Thor'a çok daha mizahi bir yaklaşım olduğunu düşünürsek alınan risk tutmuş diyebiliriz. Ben de Thor: Ragnarok'u izlerken bir hayli eğlenmiş olmama rağmen film daha çok bir komedi yapımı gibi hissettirmişti. Yine de gerek atmosferin değişimi, gerekse filmin tonsal değişimini pozitif karşılamıştık. Üstelik Ragnarok gibi mitolojik bir yıkım konseptini filmin yapım aşamasına ana tema olarak yerleştirmiş olmaları da hoş bir detay olmuş diyebilirim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum