THQ Nordic, Kingdoms of Amalur'un Haklarını Satın Aldı!

Sonunda biri akıl etti

Tüm zamanların en hakkı yenilen rol yapma oyunlarından biridir Kingdoms of Amalur: Reckoning. 1 milyonun üzerinde satmasına rağmen masraflarını çıkaramamış ve geliştiricisi 38 Studios'u batmaktan kurtaramamıştı. Bu oyunu oynadıysanız ne kadar güzel bir oyun olduğunu çok iyi biliyorsunuzdur, ancak geliştiricisinin yok oluşuyla sonlanan bu süreç yüzünden bir devam oyunu gibi bir beklentimiz kalmamıştı. Ta ki dün, THQ Nordic'ten gelen bu müthiş habere kadar!

THQ Nordic, 38 Studios'tan Kingdoms of Amalur IP'sinin haklarını aldığını ve devam oyunu ve yeni içerikler için olasılıkları değerlendirmeye başladıklarını duyurdu. En azından Kingdoms of Amalur'un remaster versiyonu bile çıkabilir ki yeni nesil oyun platformlarını düşünürsek bu bile nefis bir adım olur.

THQ Nordic yalnızca Kingdoms of Amalur'u değil, 38 Studios'un bir zamanlar üzerinde çalışmakta olduğu DVO Project Copernicus'un haklarını da satın aldı. Bu oyun da Kingdoms of Amalur ile aynı evrende geçecekti ama henüz oyunlaşamadan 38 Studios'a elveda demiştik. THQ Nordic bu konuda da bir şey yapar mı bilinmez, ama tüm bu materyalleri almaları ileride Kingdoms of Amalur evreninde geçen yeni oyunlar görme ihtimalimizi fazlasıyla güçlendiriyor.

Orijinal Kingdoms of Amalur: Reckoning'i PC, PS3 ve Xbox 360'ta oynayabilirsiniz. Oyunu dergimizde de Can Arabacı incelemiş ve 8.8 vermişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum