To The Moon Serisinin Üçüncü Oyunundan İlk Fragman Geldi

Impostor Factory tuhaf bir oyun olacak

To the Moon'u geliştiren Freebird Games'in yeni oyunu Impostor Factory Steam sayfasına kavuştu ve ilk fragmanını da görmüş olduk. Ancak karşımızda diğer oyunlardan çok daha farklı bir oyun olacağı kesin.

Bildiğiniz ve çoğunlukla espri konusu olduğu gibi To the Moon, her indirim döneminde mutlaka önerilen oyunlardan biri. Hem çok ucuz, hem çok güzel, herkesin mutlaka oynaması gereken tarzda bir oyun. Devam oyunu olan Finding Paradise da ilk oyuna benziyor ve duygusal bir deneyim sunuyordu. Ancak serinin yeni oyunu olarak lanse edilen, hatta "To the Moon 3" olarak adlandırılan oyunun konusu çok farklı olacak gibi; çünkü oyun "bir dizi kanlı cinayet içeren, zaman sıfırlamalı bir gizem - gerilim oyunu" olacakmış.

Zaten fragmanda gördüklerimizi de anlamak güç. Freebird oyuna To The Moon 3 diyor, ama To The Moon'u 1. bölüm, Finding Paradise'ı 2. bölüm olarak nitelerken, bu yeni oyunu X. oyun olarak gösteriyor. Mutlaka üç oyun da bir şekilde birbirine bağlı olacak ama bunu nasıl yapacaklarını saklamayı tercih ediyor demek ki Freebird.

Steam'deki açıklamada da ilk iki oyundaki Dr. Rosalene ve Dr. Watts'ın ismi geçiyor ama sonra da "Bu onların hikayesi değil. Yani, muhtemelen" diyerek gizem yaratıyorlar. Oyun banyosunda bir zaman makinesi bulunan bir malikanedeki partiye davet edilen Quincy ismindeki bir adam hakkında olacakmış. Freebird, bu gizemli işlerle bir kez daha ilgi çekmeyi başardı diyebilirim kendi adıma.

Freebird, bu oyunun stüdyo ve To the Moon serisi için "bir devrin sonu" olacağını da söylüyor. Oyun 2020 yılının sonlarında çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum