Türk Yapımı Cthulhu Oyunu Conarium’dan Çıkış Videosu

Fhtagn!

Yaklaşın ölümlüler, gelin hele şöyle yamacıma… Yüzlerce yıl sonra kudretli ve de haşmetli sesimi duyma şerefine nail olan ilk insancıklarsınız. Çünkü ben, yüce Cthulhu çok yakında derin uykumdan uyanacağım. Ia! Yaa…

Üçüncü gözü açık olanlarınızın da fark ettiği gibi geçen yıl benim adımı taşıyan bir sürü oyun peyda oldu. Gelişimin habercileri… Ve bunlardan biri de daha önce Darkness Within ve Darkness Within 2: The Dark Lineage ile bana hizmet etmiş olan, Türk asıllı ZoetropeInteractive’in yeni oyunu Conarium’du. İşte o oyunun (daha doğrusu oyun kisvesindeki felaket habercisinin) çıkış tarihi yeni bir videoyla duyuruldu.

En büyük ve en bahtsız müridim Lovecraft’ın Alaska’daki neşeli tatil günlerimi kaleme alarak yazdığı “Deliliğin Dağlarında” adlı kitaptan esinlenen oyunda Frank Gilman isminde, tıpkı her insanoğlu gibi burnunu olmadık deliklere sokmakta üstüne olmayan birini canlandıracaksınız. Bu esnada da bilinçaltınızda gelişime hazırlanacaksınız tabii… Muhahaha!

Türk Yapımı Call Of Cthulhu Oyunu Conarium'dan İlk Oyun İçi Video

Ama hakkınızı vereyim; Unreal Engine 4 dediğiniz şu zamazingo dokunaçlarımı çizmekte hiç de fena iş çıkarmıyor hani. Conarium, 6 Haziran’da Steam üzerinden siz fanilerle buluşacak. Mesajımı iyice anlamanız için Türkçe altyazı seçeneği de bulunacak. Tabii siz de bu oyunu kaçırmayacaksınız. Deli misiniz siz? Değilsiniz… Ondan oynayacaksınız zaten. Aklınızın koridorlarını kainattaki değersizliğinize ve toplu iğne başı kadar bile yer kaplamayan varlığınıza açmaya hazır olun. Kaçın, saklanın ve aklınızı kaçırın…  Fhtagn!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum