Türk Yapımı Soldiers Of The Universe, Steam’de Desteğinizi Bekliyor

"Gerçek teröre karşı savaşın"

Hayır efendim, bu kez bir korku oyunuyla karşınızda değilim. Rocwise Entertainment adlı 11 kişilik bir stüdyo tarafından geliştirilen Soldiers Of The Universe (Evrenin Askerleri) Türkiye’de geçen ve ülkemizin sınırlarını tehdit eden gerçek terör örgütlerine karşı (PKK, DAEŞ vb) çarpıştığımız bir FPS çünkü.

Şırnak, Mardin ve Halep gibi sınır bölgelerinin yanı sıra Sultanahmet’te geçen bir bölüme de sahip olması planlanan oyun, Akıncı Warriors (Akıncı Beyleri) kod adlı gizli bir askeri örgütün yaşadığı olayları konu alıyor. Baş karakterimiz Hakan, babasının intikamını almak için birliğe katılır ve Toyga’lık görevini devralarak devletinin düşmanlarına karşı savaşmak üzere askeri operasyonları yönetmeye başlar. Ona Arda (son derece ciddi), Cengiz (şakacı) ve Talat (geçinilmesi zor) adlı üç karakter eşlik edecek.

Unreal Engine 4’le geliştirilen oyunun görselleri oldukça iyi görünüyor. Elimizde bir de video var ama geliştirilme aşamasının çok erken aşamasında hazırlandığından bazı şeyler tam olarak oluşturulamamış. Animasyonlar, yüz efektleri gibi gibi… Videonun 1:30’ncu dakikasından itibaren oynanış görüntülerini de görebiliyoruz (Umarım o düşman askerleri gerçek oyunda siper falan alıyordur). 3 saatlik bir deneyim sunması hedeflenen oyun, kutulu olarak da satışa çıkacak.

Soldiers Of The Universe’ün Mart veya Nisan 2017 yılında, Türkçe dil desteğiyle birlikte PC’ye çıkması bekleniyor. Eğer oyunun Steam’de de yer almasını isterseniz kendisine buradan destek verebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum