Türkçe Destekli Yepyeni Bir Noir Aksiyon Nişancı Oyunu: Black Stigma

BoldPlayGames önemli isimlerle iş birliği yapmış

BoldPlayGames'in üçüncü şahıs nişancı oyunu Black Stigma, Türkçe destekli olarak çıkışa hazırlanıyor! Bir noir filminde şık bir takım elbise giymiş bir casusu canlandırma hayali kurmuş muydunuz? Ya da dışarıdan bakıldığında sıradan bir işçi gibi görünen ama aslında gizli görev peşinde koşan bir suikastçiyi? İşte Black Stigma bunlara ve daha fazlasına imkan tanıyan, katili canlandırdığımız ve düşmanlarımızı haklamak için her şeyden çok zekamızı kullanmak zorunda olduğumuz bir oyun.

Black Stigma stüdyonun paylaştığı ana görselde de görebileceğiniz gibi birbirinden ilginç karakterlerle dolu. Düşmanlarımızı öldürmek için sadece hızlı ve isabetli silah kullanmamız yetmeyecek, fiziğimizi de ön plana çıkararak yakın dövüşlerde de başarı sağlamak zorunda olacağız. Yani sadece uzaktan ateş edip başarılı olurum diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bu oyunda düşmanlara hızlı biçimde yaklaşmak ve onlarla yakın dövüşlere girmek de önemli.

Bu oyunun dünyasında tüm katiller sıradan işleri olan sıradan kişiler kılığını girmişler, ama hepsi de birer silah ve yakın dövüş ustası. Her birinin hikayesi de oyun içerisinde özenli biçimde anlatılacak, ayrıca bu tür oyunlara aşina olsun veya olmasın tüm oyuncular oyunu kendi tarzlarında oynayarak keyif alabilecekler.

Oyunun içerik direktörlüğünü Güney Kore'nin dünyaca ünlü FPS'si Point Blank'in de geliştirme müdürlüğünü yapan Daeho Kwon üstlenmiş. Kendisi aynı zamanda stüdyonun Türkiye'den de sorumlu olan ismi.

Black Stigma'nın yönetmenliğini ise yine Point Blank'ın da teknik yönetmeni olan Jin Kyun Yi üstleniyor.

Oyunun en öne çıkan taraflarından biri de BoldPlayGames'in Black Stigma'nın gerçekçiliğini artırmak adına yaptığı iş birlikleri. Stüdyo bunun için Netflix'in hit dizisi Squid Game'in dublör ekibiyle birlikte çalışarak yakın dövüş tekniklerinin olabildiğince gerçekçi olmasını sağlamış. Ayrıca oyuna sonradan katılacak özel istihbarat ajanlarından biri de yine dünyaca ünlü K-pop sanatçılarından Alexa ile iş birliği sonucunda yaratılmış.

BoldPlayGames Black Stigma'yı oyuncuların geribildirimlerine dayanarak sürekli olarak geliştirecek. Steam sayfasında Türkiye için de Test sürecine başvurular açılmış durumda. Türk oyuncular oyunu 17 Kasım - 20 Kasım ve 24 Kasım - 27 Kasım tarihleri arasında bizzat deneyebilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum