Twitch Prime, Abonelerine 15 Ücretsiz Oyun Veriyor

Twitch Prime'da Devolver Digital zamanı...

Twitch Prime aboneleri yılbaşına mutlu bir şekilde girebilirler. Zira, Twitch Prime 15 adet ücretsiz oyun veriyor bu dönemde. Eğer oyunlardan daha önce elinizde bulunanlar varsa, siz de arkadaşlarınıza hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

Bu ayın başlarında eklenen Smoke and Sacrifice, Poi, Hacknet ve SNK Bundle (Bu pakette Metal Slug 2 gibi oyunlar yer alıyor) 31 Aralık tarihine kadar Twitch hesaplarınıza ücretsiz olarak eklenebiliyor.

Şimdi bu oyunlara yenileri de dahil olmuş durumda. Devolver Digital tarafından dağıtımcılığı yapılan oyunlar arasından seçilmiş 7 güzel oyun var pakette: Hotline Miami 1 ve 2, Broforce, Strafe, Crossing Souls, The Swords of Ditto ve The Messenger!

Özellikle The Messenger gibi bir oyunu paylaşıyor olmaları gayet ilgi çekici. Bu senenin en güzel sürprizlerindendi ve bizleri de kendine hayran bırakmıştı (Dileyenler incelemesine şuradan göz atabilirler). Bunun yanına yine bu yıl içerisinde çıkmış Crossing Souls ve The Swords of Ditto gibi iki yeni oyunun eklenmiş olması da güzel olmuş. Diğer oyunları zaten biliyorsunuz, ayrıca anlatmama gerek var mı?

Bu arada paketteki yeni oyunlar haricindeki gruptan bazı oyunların bir kopyasını kendiniz için saklarken, arkadaşlarınıza da ücretsiz bir kopya gönderebiliyorsunuz. Hediye oyunları göndermek için de son tarih 31 Aralık.

Eğer pakette yer alan oyunlar ilginizi çektiyse, Twitch Prime sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum