Twitch Prime Abonelerine Fortnite'tan Yeni Sürprizler Var

Fortnite'tan yeni sürprizler

Twitch Prime aboneleri bugün Fortnite için yeni eşyalara sahip olacaklar. Hazır işin içine Thanos da girmişken bu yeni eşyalar sayesinde eskisinden çok daha şık görünmeniz ve dikkatleri bir anlığına da olsa Thanos'un üzerinden çekmeniz mümkün olabilir. Belli mi olur?

Epic Games, Fortnite Twitch Prime Pack #2 ismindeki paketin içeriğinde bulunanları şöyle listelemiş:

  • Exclusive Battle Royale Trailblazer Outfit
  • Exclusive Battle Royale True North Back Bling
  • Exclusive Battle Royale Tenderizer Pickaxe
  • Exclusive Battle Royale Freestylin’ Emote

Hepsi de Exclusive, hepsi de Battle Royale :)

Bu eşya ve hareketleri kazanmak için tek yapmanız gereken bugün Twitch'e giriş yapmak. Epic Games ve Twitch Prime hesaplarınız birbirine bağlıysa hediyelerinizi alabileceksiniz. Hediyeleri istediğiniz bir platformdan alabilirsiniz, aynı Epic hesabını kullandığınız sürece eşyalara diğer platformlardan da erişebiliyorsunuz. Bunun tek bir istisnası var, o da görünüşe göre Xbox One veya PS4'ten aldığınız eşyaları diğer platformda göremiyor olmanız.

Twitch Prime, Twitch'i reklamsız izlemenizi sağlarken her ay bu tür sürprizler ve bedava oyunlar da veriyor. Örneğin Mayıs ayında verilen ücretsiz oyunlar arasında bir platform efsanesi olan Psychonauts, yürüme simülasyonu Gone Home ve zorluğuyla saç baş yolduran aksiyon oyunu Titan Souls da var. Twitch Prime'ın Mayıs oyunlarıyla ilgili haberimize şuradan erişebilirsiniz.

Hazır hediyelerinizi almışken Fortnite'ın sınırlı süreliğine aktif kalacak olan Infinity Gauntlet Limited Time Mashup modunu da oynamayı unutmayın. Bu modda Sonsuzluk Eldiveni'ni kapan oyuncular Thanos'a dönüşüp haritayı diğerlerine dar ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum