Ubisoft, Dawn of Ragnarök'ü Resmen Duyurdu

Valhalla'cılar 10 Mart'ta yaşadı

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın yeni büyük genişletmesi Dawn of Ragnarök’ün 10 Mart’ta çıkacağını duyurdu. Dawn of Ragnarök, tüm ana oyun sahipleri için 179 TL karşılığında ayrı olarak satışa sunuldu.

Ubisoft Sofia liderliğinde geliştirilen Dawn of Ragnarök, Assassin's Creed Valhalla için çıkış sonrası 2. yıl desteğini sürdüren bir sonraki büyük genişletme paketi. Bu genişletmede Eivor, İskandinavların savaş ve bilgelik tanrısı Odin olarak kaderiyle yüzleşmelidir. Cüce krallığı Svartalfheim çöküyor ve bu kaosun ortasında Odin'in sevgili oğlu Baldr, öldürülemez ateş devi Surtr tarafından esir alındı. Dawn of Ragnarök'te oyuncular, mitolojik zıtlıklar dünyasında umutsuz bir kurtarma görevine girişerek efsanevi Viking destanlarına devam ederken yeni ilahi güçleri kullanabilecekler.

13 Aralık 2021 ile 9 Nisan 2022 arasında Dawn of Ragnarök satın alan tüm oyuncular Twilight Paketi’ni elde edecek ve ana oyuna anında erişebilecekler. Bu özel paket; Dellingr's Envoy Kuzgun Görünümü, Havardr Vaşak Bineği, Twilight Ekipman Seti ve Algurnir Dane Balta Silahını içerir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum