Ubisoft, Ünlü Oyun Serilerini Animasyona Dönüştürüyor

Hedef kitle çocuk ve gençler

Ubisoft'un Netflix'teki Rabbids İstila dizisinin başarısının ardından diğer serilerini de TV dizilerine dönüştürmeye sıcak baktığı biliniyordu ve bunun ilk örneklerini de yakında görmeye başlayacağız.

Ubisoft'un animasyona dönüştüreceği serilerinin başında Watch Dogs geliyor. Bu oyun, 8 ile 12 yaş arasındaki çocuklara hitap edecek şekilde bir siber gizem çizgi dizisini olarak çıkacak karşımıza. Zaten aşağıdaki konsept çizimden de göreceğiniz gibi dizinin baş rolünde de genç bir hacker yer alacak.

Far Cry 3 de yine benzer biçimde genç yetişkin kategorisine Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe ismindeki animasyon dizisiyle giriş yapacak. Dizinin yapımcılığını Castlevania'nın da yapımcılığını yapan Adi Shankar üstlenirken bu dizi diğer Ubisoft dizileriyle birlikte bir 'çokluevren' oluşturacakmış.

Ubisoft ayrıca Rayman'den esinlenen bir komedi - macera dizisi, Hungry Shark mobil oyunundan esinlenen bir Hungry Shark Squad animasyonu da hazırlayacak. Rabbids İstila dizisi de davşanlarımızı Mars'a götürecek özel bir bölüme kavuşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum