Ünlü CS:GO YouTuber'ı McSkillet'in Neden Olduğu Trafik Kazası Can Aldı

Üzücü bir haber daha

Pazartesi gününe böyle ard arda ölüm haberleriyle başlamak benim de hiç hoşuma gitmiyor ama maalesef son derece üzücü bir haberle daha karşınızdayım. McSkillet ismiyle bilinen ünlü CS:GO Youtuber'ı Trevor Heitmann'in neden olduğu trafik kazasında, kendisi dahil 3 kişi hayatını kaybetti. Aslında pek yorum katmak istemiyorum ama haberin asıl üzücü kısmı kazada iki masum kişinin ölmüş olması: bunlar 43 yaşındaki bir anne ve onun 12 yaşındaki kızı.

Kaza raporuna göre Heitmann, 2014 model McLaren 650S arabasıyla ters yönde saatte 160 kilometre hızla ilerlerken karşı yönden gelen Hyundai ile çarpışmış ve anne ile kızı (Aileen and Aryana Pizarro) olay yerinde hayatlarını kaybetmiş. Bu çarpışma zincirleme bir kazaya da yol açmış aslında, toplam 8 araç birbirine girmiş ve kaza görüntülerine göre McLaren tamamen yanıp küle dönmüş durumda.

YouTube'da 900 binin üzerinde takipçisi bulunan McSkillet gördüğüm kadarıyla  son 5 aydır yeni video yüklememiş. Geçen sene attığı bir tweette de telif hakkı uyarılarından ve reklam gelirlerinin azalmasından şikayet ettiği görülüyor.

McSkillet ters yöne girdiğinin farkında mıydı, değil miydi, bunlar çok da önemli değil. Görgü tanıklarının ifadesine ve polis raporuna göre kazadan kısa bir süre önce de arabasıyla bir ilkokulun kapısına çarpmış, hatta arabasından inip okulun pencerelerinden birini kırmış. Yani bu eylemler sırasında sarhoş olma ihtimali de son derece yüksek ama nihayetinde sebebi ne olursa olsun iki kişinin ölmesine ve çok sayıda kişinin de yaralanmasına yol açtığı bir gerçek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum