Valve, Citadel Kod Adlı Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Hayır, düşündüğünüz şey değil.

Dota Underlords ve Artifact'i saymazsak, Valve'ın ürettiği en son oyunu bulmak için 2013-2014 yıllarına kadar gitmemiz gerekiyor. Bir süredir sessizliğini koruyan Valve yapımcılarının, bu sessizliği "Citadel" adı verilen bir oyun ile bozacağı iddia ediliyor.

İddialar, güvenilir bir kaynak olan Valve News Network'ten Tyler McVicker'a ait. McVicker, daha öncelerde Citadel'in henüz açıklanmayan Half-Life VR projesinin kod adı olduğuna inandıklarını ifade etse de yeni bulgulara göre bu ismin ayrı bir Source 2 projesi olduğunun ortaya çıktığını belirtiyor.

Oyunun ne olacağı bilinmiyor olsa da dostumuzun iddialarına göre "bol bol gizlilik öğesi ve tepeden görünen bir mini haritaya" sahip olacağı söyleniyor.

McVicker ısrarla bu oyunun yeni bir Half-Life oyunu olmadığının altını çiziyor. Hatta Citadel'in shooter olup olmayacağı bile belli değil. Dota 2'nin temellerini oluşturan Source 2 motorunu kullanacak bu oyun, kuşbakışı görünüme sahip bir taktik-macera oyunu olabilir.

Biz yine de kalbimizin kırılmaması için çok fazla beklentiye girmeyelim. McVicker'ın videosuna buradan ulaşabilir ve Citadel hakkındaki bulguların tamamını izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum