Valve, Team Fortress 2 Güncellemesinde Geri Adım Attı

Adam sandık fos çıktı...

Büyük bir hayal kırıklığı... Sevgili Valve yine bize sağ gösterip sol vurdu maalesef... Geçtiğimiz günlerde bizim de büyük bir coşku ile paylaştığımız Team Fortress 2 güncellemesi, sandığımız kadar büyük olmayacak gibi görünüyor. İnterneti sallayan haberin ardından geliştirici, ilginç geri adımlar attı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan orijinal açıklamada geliştirici bu güncellemenin "büyük bir güncelleme" olacağını ifade etmişti. Hatta sürprizlerin bile yolda olduğunu söyleyen Valve, oyunun bu yeni güncellemesi için oyunculardan da yardım istemişti. İşte bu orijinal açıklama, internetin büyük bir sevinç yaşaması ile birlikte değiştirilmiş görünüyor.

Öncelikle açıklamada artık "güncelleme büyüklüğünde bir güncelleme" terimi kullanılmıyor. Bunun yerine "etkinlik temalı bir güncelleme" ifadesi kullanılmış. Ayrıca "sürprizler" ifadesi de açıklamadan çıkartılmış gibi görünüyor. TF2 ekibi bu değişimleri ise sessiz ve sakin biçimde yaptı.

Açıklamanın düzenlenmesi beklentileri kırmış ve oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış durumda. Bakalım tepkiler, Valve'ın bir kez daha geri adım atmasına neden olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum