Valve Yeni Bir VR Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Haydi Gaben, yapabilirsin

HTC Vive’ın oyun platformu SteamVR’da hâlihazırda bolca içerik var. Bağımsız geliştiricilerin yanı sıra, Bethesda gibi AAA oyunlardan tanıdığımız bazı şirketler VR oyunlar geliştirmekteler. HTC Vive’ın geliştiricileri arasında yer alan Valve’de yeni bir VR oyunu geliştirdiğinin sinyallerini verdi.

Valve’nin Ürün Geliştirme Departmanı’nda çalışan Greg Coomer’ın yaptığı açıklamaya göre, Valve yeni bir VR oyunu üzerinde çalışmaktaymış. Ancak oyun hakkında daha fazla konuşmak için hazır değilmiş. Oyunu gelecek sene tanıtmak istediklerini belirtmiş. Buna ek olarak oyun tanıtıldığında hiç kimsenin “hayal kırıklığı” yaşamayacağını da eklemiş.

Açıklamada hiçbir şey belli olmasa da, Valve gibi efsaneleşmiş oyunların arkasında bulunan şirketin ufak açıklaması bile bizi heyecanlandırmaya yetti. Forumlardaki iddialar ise Portal serisinin tamamen VR uyumlu olarak gelebileceği yönünde. Ayrıca efsane oyunlardan birinin devam oyunu olabileceği de tartışılan konulardan birisi. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? “3” geliyor olabilir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum