Valve'ın Henüz Duyurulmayan Oyunu Deadlock 17 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

Bir de duyurulsa ne olacak?

Valve henüz Deadlock'u resmi olarak duyurmadı ama oyun hakkında bazı temel bilgilere sahibiz. 6 kişiden oluşacak takımlarla oynanacak olşan bu karakter tabanlı arena shooter, Overwarch ve Team Fortress 2'ye benzeyecek ama onlardan farklı olarak üçüncü şahıs kamerasını kullanacak. Her karakterin farklı yetenek ve ultilere sahip olacağı oyun Valve'ın uzun süredir çıkardığı ilk yeni IP olma özelliğine de sahip olacak.

İşte bu 'henüz duyurulmamış' olan oyun hafta sonunda Steam'de 16947 eş zamanlı oyuncuya ulaştı :) Bu da oyunun testlerinin artık büyük oyuncu kitleleriyle yapıldığını gösteriyor ve bu da büyük ihtimalle yakın bir zamanda Deadlock'ın resmi tanıtımını göreceğimiz anlamına geliyor.

PlayStation’ın gelecek olan hero shooter oyunu Concord açık beta döneminde Steam'de yaklaşık 2000 oyuncuya ulaşmıştı. Deadlock ise henüz oyunculara açılmadan bile bunun neredeyse on katına ulaştı. Resmi duyurunun ardından durumların neler olacağı merak konusu.

YORUMLAR
yrgn
13 Ağustos 2024 04:54

EU Kapalı Betası'da başladı.1 saate kadar uzayan maçlar oldukça yorucuydu muhtemelen 20-30 dk arasına düşüreceklerdir final sürümde.  hafta sonu 5-6 saat deneyimledikten sonra artık bu tarzda oyun oynamayacağımı anlamış bulunuyorum. Dota + TF 'nin çiftleşmesinden çıkardıkları bu oyun sevenine hayırlı olsun :D

Parolamı Unuttum