Advertisement

Vampire Survivors'a Co-op Seçeneği Geliyor!

Her türlü melun varlığı 4 kişi avlayabileceksiniz

Vampire Survivors, beyninizdeki ilkel duygulara hitap ederek sizi asla bırakmayan oyunlardan biri. Sürpriz oyunlar listesine birinci sıradan girmeyi başaran oyun, Xbox'ın patronu Phil Spencer'ın bile geçtiğimiz yıl en çok oynadığı oyun olmuştu. İşte o oyunu artık dört kişi oynayabileceksiniz.

Uzun süredir merakla beklenen co-op seçeneği sonunda Vampire Survivors'a ekleniyor. Koltukta dört arkadaşınız ile birlikte oynayabileceğiniz yeni oyun modu 17 Ağustos'ta oyuna eklenecek. Tek ekran co-op modu hem yeni hem de devam eden oyunlarınızda sorunsuz şekilde çalışabilecek. Yani pek çok karakteri ve geliştirmeleri açtığınız hesabınızı sıfırlamanıza gerek yok.

Sistemin nasıl çalışacağı ise merak konusu. Geliştirici Poncle, oyunun oynanışının genel anlamda aynı kalacağını ifade ediyor. Fakat dört kişilik co-op modunda ekranın nasıl çalışacağı netleşmiş değil. Tek bildiğimiz "split-screen" seçeneğinin olmayacağı. Yani dört oyuncu da aynı anda ekranda görünüyor olacak. 

Tecrübe puanı oyuncular arasında paylaşılırken, her oyuncu sırayla geliştirme alabilecek. Bu arada oyuna çoklu oyuncu moduna özel başarımlar eklenmeyeceğini de söyleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum