Vampyr Zor Mu Geldi? Oyuna Yeni Hikaye Modu Geliyor

Vampirci geldi hanığmm

Dontnod'un en yeni oyunu Vampyr bence son zamanların en güzel vampir oyunlarından biri. Oyunla ilgili eleştirdiğimiz yönler elbette mevcut ama özellikle de hikaye ve hikayenin işlenişi bakımından çok iyi ve tatmin edici bir oyun. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan yeni yama ile oyun hem teknik açıdan biraz daha optimize edilecek, hem de oyuna iki yeni zorluk modu eklenecek.

Eklenecek olan modlardan ilki oyunun ana hikayesini daha rahat biçimde deneyimlemenizi sağlayaca olan "Story Mode", yani Hikaye Modu. Bu modda oyundaki dövüşler daha kolay ve seyrek hale getirilecek, bu sayede oyunun hikayesinden kopmadan vampirliğn keyfini çıkarabileceksiniz. Özellikle de Dr. Reid'in masum insanların kanını emmesini istemiyorsanız karakterinizi geliştirmeniz güçleşiyor ve bu yüzden de oyunun ilerleyen kısımlarındaki dövüşlerde iyice zorlanmaya başlıyordunuz. Bu sayede hikayeyi daha pasifist biçimde rahatça oynamanız da mümkün olacak.

> Vampyr Bir Ayda Yarım Milyon Satarak Kar Etmeye Başladı

Peki ya oyunun kendisini daha da zorlamasını isteyenler ne olacak? Dontnod onları da düşünmüş ve oyuna bir de "Hard Mode", yani Zor Mod eklemeye karar vermiş. Bu modda düşmanlar daha zor olacak ve onları öldürdüğünüzde daha az deneyim kazanacaksınız. Bu da karakterinizi güçlendirmek için masumlara pek acımamanızı gerektirecek.

PC, PS4 ve Xbox One için 5 Haziran'da satışa çıkan Vampyr'in incelemesini okudunuz değil mi? Okumadıysanız bozuşuruz çünkü :)

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum