Varlığını Bile Unuttuğumuz Sonic Filmi Muhtemelen 2019'da Çıkacak

Sony projeyi bıraktı, Paramount Pictures devraldı.

 Sony Pictures ve Sega'nın 2014 yılında duyurduğu Sonic filmi, tarihin tozlu sayfalarına karışıyor diye düşünüyorduk. Hatta filmin varlığını bile unutmuştuk ancak Paramount Pictures'ın filmin haklarını devraldığı duyuruldu. Sony Pictures projeden tamamen çekildi ve Kirpi Sonik filmi Paramount Pictures'a geçti.

Hızlı & Öfkeli'nin yapımcılarından Neal Moritz ise projedeki rolünü koruyor. Deadpool'dan tanıdığımız ve yine Terminator'ün yeni filmlerinde de kendisini yönetmenlik koltuğunda göreceğimiz Tim Miller da baş yapımcılar arasında yer alıyor. The Hollywood Reporter'da çıkan habere göre CGI-Live Action türünde olacak filmin yönetmenliğiniyse Jeff Fowler yapacak.

2016'da yapılan açıklamalara göre filmin 2018'de vizyona girmesi bekleniyordu, ancak Paramount'un projeyi devralmasıyla birlikte Sonic filmine en erken 2019'da kavuşabileceğiz. Zira Paramount'un çekim takvimi ağzına kadar dolu ve projeyi ancak 2019'da beyaz perdeyle buluşturabileceklerini açıkladılar. Tabii bu da en erken tarih aslında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum