Ve Sonunda Captain Marvel'ı Resmen Gördük

Brie Larson'ın Captain Marvel'ını ve Skrull kardeşlerimizi, genç bir Fury'i gördük.

 Marvel'ın şu ana kadar ki en sağlam, pataklama gücü en yüksek olan kahramanı Captain Marvel'ın ilk resmi görselleri sonunda paylaşıldı. Captain Marvel/Carol Denvers'a hayat verecek olan Brie Larson'ın EW ile yaptığı röportaj ve fotoğraf çekimi sayesinde kahramanımızı birkaç tanıdık isimle görme şansını bulduk.

Bu isimler arasında Nick Fury (gençliği, hatta iki gözü de yerinde) ve Ronan gibi dostlarımız yer alıyor. Tabii Ronan'a dost dediğime bakmayın biraz lafın gelişiydi o. Jude Law'un bir Kree komutanını canlandıracağı, Ben Mendelsohn'unsa Talos'u (Skrull'ların dünyayı işgal etme operasyonunda başlarında Talos vardı) oynayacağı da resmileşti. 

Captain Marvel filminde Carol Denvers'ın nasıl güçlerini kazandığı değil bu güçlerle neler yaptığı anlatılacak. Denvers, Kree'nin elit bir askeri ekibinin, Starforce'un üyesi. Starforce'u nasıl işleyeceklerini merak etmedim de değil şimdi, çizgi roman okurları zaten bu adı okur okumaz bir "Hmmm" demiştir diye tahmin ediyorum. Filmin hikayesiyse Captain Marvel'ın dünyamıza dönüp geçmişiyle ilgili bazı şeyleri keşfetmesi ve Skrull'lara karşı savaşması üzerine olacakmış. 

Captain Marvel oldukça sert ve güçlü bir karakterdir. Umarım Brie Larson akılda kalıcı bir performansla bizi etkiler ve beyaz perdede izlemesi keyif olan bir süper kahraman daha kazanırız. 

Daha kahraman filmi falan çok mu lazım demeyelim, neticede eğlence sineması sevgili Oyungezerler. Ölüm kalım meselesi olan bir alan değil, eh bu filmlerden keyif alan biri olarak daha fazlasını tüketmeyi istiyorum tabii. 

capmar-2

capmar-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum