W40K: Inquisitor - Martyr'in Boss Tanıtım Videosu Çok Sağlam Olmuş

Martyr'in bosslarını tanıyalım

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, Mayıs ayında Erken Erişimden çıkmayı hedefliyor ve çıkış tarihi yaklaştıkça da oyunla ilgili reklam materyallerinin sayısını artıyor elbette. Oyun Diablo'dan da bariz biçimde esinlendiği için merak edilen sorulardan biri de boss'ların ne alemde olduğuydu. Yeni yayınlanan videodan gördüğümüz kadarıyla oyundaki boss mantığı gayet iyi.

Oyunda altı farklı boss seviyesi bulunuyor. Bunların en düşük olanı Champion neredeyse her düşman grubunda karşımıza çıkarken, seviye arttıkça boss'ların büyüklükleri ve yetenekleri de gelişiyor. Champion dışında Commander, Villain, Elite, Boss ve Nemesis seviyeleri mevcut ama Nemesis seviyesi karşımıza soru işareti olarak çıkıyor. Neocore Games Nemesis'i göstererek sürprizi bozmak istememiş anlaşılan.

Yalnız videonun sonunda bir başka sürpriz var çünkü "bazen durum tersine döner" cümlesinin ardından kendimizi bir Imperial Knight'ı kullanırken görüyoruz. Bu dev walker'ın sahip olduğu silahlarla ölüm kusarak ilerlemek mümkün olacak gibi görünüyor.

> W40K: Inquisitor - Martyr Açık Dünya Kavramını Yeniden Yazıyor

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, 11 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun Steam üzerindeki Erken Erişim sayfasından da göreceğiniz üzere fiyatı 150 lira olarak belirlenmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum