Warhammer 40K Evrenine Yeni Bir Strateji Oyunu Geliyor

Kör istedi 1 tane, Allah verdi 100 tane

Warhammer oyunları sağanağı 2017’de de hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Geçen yıl duyurulan ve kimisi aşırı derecede memnun eden kimisiyse vasatı geçemeyen yapımların arasına şimdi de sıra tabanlı bir strateji oyunu ekleniyor.

Mordheim: City of the Damned’ın yapımcısı Rogue Factor tarafından geliştirilecek olan oyunun adı Necromunda: Underhive olarak duyuruldu. Bu evrenle alakası olanların hemen anlayacağı üzere oyun Necromunda’yı, yani aynı adlı masaüstü rol yapma oyununu temel alacak.

Terk edilmiş fabrikalarla, pas tutmuş metal kabuklarla ve unutulmuş teknolojilerle dolu Underhive bölgesini kontrol etmek için sonsuz bir savaşa tutuşmuş çetelerden birinin kontrolünü alacağımız yapımda anarşi, ihanet ve şiddetin hüküm sürdüğü topraklarda hayatta kalmaya çalışacağız.

Dağıtımını Focus Interactive’in üstleneceği dışında oyun hakkında şimdilik başka bir bilgi yok elimizde. Ama Focus’un şubat ayı başında düzenleyeceği etkinlikte daha fazla şey görmeyi bekliyoruz. Şimdilik pusudayız. Dileriz Mordheim kadar başarılı olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum