Warner Bros. Youtube Devi Machinima'yı Satın Aldı

Telif hakkı derdi bitti mi?

Warner Bros. bugün Machinima'nın bütün haklarını satın aldığını açıkladı. Bundan sonra Machinima'nın yaptığı her iş Warner Bros. etiketiyle izleyicilerin karşısına Warner Bros. Digital Network'te çıkacak.

Bilmeyenler için Warner Bros. Digital Network'ün ne olduğunu hemen açıklayalım. Amazon, Hulu, Netflix gibi üçüncü parti programlarından (OTT) biri. Warner Bros. Digital Networks'ün en tepesindeki isim Craig Hunegs bu gelişme hakkında şunları söyledi; "Machinima senelerdir harika işler çıkartıyor. Yaptıkları videoları, dizileri izleyenler bizim hedef kitlemizde yer alan oyuncular ve DC çizgi roman okurları. Doğal olarak güçlerimizi birleştirmemiz gerektiğini düşündük.

Warner Bros. daha önce Youtube'da yayımlanması için Warner Bros. ile Mortal Kombat: Legacy ve Justice League: Gods and Monsters Chronicles dizileri için Machinima ile anlaşmış ve büyük başarı sağlamıştı. Youtube üzerinden içerik üretmeye devam edecekler mi yoksa kendi sistemlerine mi kanalize olacaklar bunu bizlere zaman gösterecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum