Wild Hearts’tan Yine Güzel Bir Fragman Geldi

Yeni bir oynanış videosu

Electronic Arts, herhalde “Yahu şu Monster Hunter da amma ilgi çekiyor, biz de mi böyle bir oyun yapsak acaba?” diyerek yola çıktı, Wild Hearts gibi bir projeye girişti :)

İşin şakası bir yana, duyurulduğu günden itibaren takip listemizin önemli üyelerinden birisi olmayı başardı Wild Hearts. Oyuna dair paylaşılan her bir detayı da elimizden geldiğince yakından takip etmeye çalışıyoruz. Bir de fragmanlar paylaşılınca, işler daha da güzel oluyor tabii; bizleri nelerin beklediği hakkında bir miktar daha fikir sahibi olabiliyoruz. Yine bir oynanış videosuyla karşımıza çıktılar:

Bu seferki fragman, doğanın enerjisini güce dönüştürmeyi sağlayan Karakuri teknolojisi hakkında. Çeşitli silahlar ve aletlerle, Karakuri pek çok biçimde kullanılabiliyor, fragmanda da bunların bir kısmını görüyoruz. Yine güzel, ilgi çekici bir fragman olmuş (ya da ben oyuna çok yükseldim, bilemiyorum :)).

Wild Hearts ile buluşmak için çok fazla beklememiz gerekmeyecek, şunun şurasında 3 aylık bir süre var, 17 Şubat 2023’te geliyor. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum