Witcher 3'ün Yeni Nesil Güncelleme Tarihi Sızmış Olabilir

Bu sefer kaynağımız İngiltere

CD Projekt Red uzunca bir süredir Cyberpunk 2077 ile ciddi bir sınav veriyor. Cyberpunk öncesi firmanın yüz akı olan Witcher 3'ün yeni jenerasyona taşınması ise bir türlü hayata geçemedi.

Witcher 3'ü bu zamana kadar çok fazla insan oynadı ve neredeyse hepsi oyuna hayran kaldı ama oyuna ilk defa başlayanlar için bu güncelleme büyük potansiyel vaat ediyor. PlayStation 5 ve Xbox Series X ile birlikte bilgisayarda da geçerli olacak olan yeni jenerasyon güncellemesi yıl bitmeden çıkış yapabilir.

Birleşik Krallık merkezli bir perakande oyun işletmesinde çalışan bir arkadaş sistemlerindeki listede Witcher 3 güncellemesinin yer aldığını açıkladı. Kaynağa göre yeni sürüm 9 Aralık günü oyuncularla buluşacak.

Daha önce CDPR tarafından defalarca ertelenen 'next-gen' güncelleştirmesinin resmi tarihi henüz verilmedi. Ancak CDPR kaynaklı eski haberler yeni nesil versiyonunun 2022'nin son çeyreğinde çıkış yapacağını söylüyordu. Yani 9 Aralık, Cuma günü pek de imkansız bir tarih değil. Yine de CDPR'den resmi haber gelmeden Roach'u dizginlemekte fayda var. Zira şirket son dönemlerde oyunlarından ziyade ertelemeleriyle meşhur olmayı başardı. 

YORUMLAR
biwaly
18 Ekim 2022 11:22

Aga adamlar biraz daha geç kalırsa çıkaracakları sürüm "eski nesil" olacak LEL.

Parolamı Unuttum