Wo Long: Fallen Dynasty'de Zorluk Ayarı Olmayacak

Tek zorluk, tek millet

Team Ninja'nın yeni oyunlarından biri olan Wo Long: Fallen Dynasty'de herhangi bir zorluk ayarı olmayacağı, oyunun tek bir zorluk seviyesine sahip olacağı açıklandı.

Wo Long da Team Ninja'nın Nioh oyunları gibi soulslike yapıya sahip bir oyun. Team Ninja her ne kadar bu yeni oyun başlı başına yeni bir IP olsa da, zorluk seviyesi koymayarak tüm oyuncuların aynı zorluk seviyesine ayak uydurmalarını gerektirecek.

"Tek bir zorluk seviyesinin olmasının iyi olduğunu düşünüyoruz çünkü böylece herkes zorlu bir engeli aşarken aynı deneyimi ve aynı başarım hissini yaşıyorlar. Buradaki olay oyunculara bunu başarmak için birbirinden farklı yollar sunabilmek.

Mücadeleyi eşit tutmak ama oyuncuları bu mücadeleyi aşmak için farklı yollar sunmak çok önemli. Wo Long kesinlikle kolay bir oyun değil, ama oyuncularla oyunu diledikleri gibi oynamaları, engelleri kendi yöntemleriyle aşmaları için mümkün olduğunca özgürlük vermek için çalışıyoruz.

Oyunda online çok oyunculu özellikler olacağı için size yardımcı olması için arkadaşlarınızı çağırabilecek, grind yapıp level atlayarak da işinizi nispeten kolaylaştırabileceksiniz.

Wo Long: Fallen Dynasty gelecek yıl konsollar ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum