Wonder Woman Da Canlı Servis Oyununa Dönüştürülmüş Olabilir

Gelsin kostümlü battle pass'ler

Monolith Productions'ın geliştirmekte olduğu Wonder Woman'ın da bir canlı servis oyunu olma ihtimali ufukta belirdi. Zaten Warner Bros cephesinden geçen günlerde gelen açıklamalar, firmanın canlı servis oyunlarına daha da çok odaklanacağı yönündeydi.

2021 yılında The Game Awards töreninde duyurulan Wonder Woman tek kişilik bir açık dünya aksiyon oyunu olacaktı. Ancak Monolith'in web sayfasındaki "Baş Yazılım Mühendisi, Oynanış" başlığı altında "bir canlı servis oyunu sürdürmeye yardımcı olma konusunda deneyim" de arandığı yazıyor.

Wonder Woman'da canlı servis bileşeni de olacağına dair bu işaret gerçekten de şaşırtıcı değil. Warner Bros'un canlı servis sevdasıyla bu haberi bir arada düşündüğümüzde Wonder Woman'ın bir canlı servis oyunu olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Rocksteady'nin Suicide Squad: Kill The Justice League oyununda da kozmetik battle pass gibi canlı servis öğelerinin olduğunu görmüştük ve bu da oyuncuların pek de hoşuna gitmemişti. Ama Warner Bros görünüşe göre bu yolu bundan sonraki çoğu oyununda denemeye kararlı.

YORUMLAR
skyfall
16 Kasım 2023 19:14

Warner Bros.'u bundan vazgeçirmek için oyunlarını almamak en iyi seçenek gibi duruyor. Hayır ortada Marvel's Avengers gibi bir facia dururken kim sizden canlı servis oyunu istiyor ki? Kim seviyor abi bu türü anlamıyorum ki. Bildiğin multiplayer gibi duran haritalarda botlarla maç atmaktan farkı yok. İyice bi dibi görsün de akıllansın WB, sonra yandım allah diyerek tek kişilik oyun yapmaya başlayacaklar zaten.

Parolamı Unuttum