World of Tanks'a 2024'ün En Büyük Güncellemesi Geliyor: Hailstorm

İsmi bile kuvvetli

World of Tanks geliştirme ekibi yılın en büyük güncellemesi olan Hailstorm ile karşımıza çıkıyor. Bu güncellemede tamamen yeni ateşleme mekaniklerine sahip Çekoslovakya (o dönemler ismi bu şekildeydi Çekya'nın) hafif tankları, dinamik Rasgele Olaylar, yenilenen Mürettebat Perk sistemi ve yeni Battle Pass sezonu gibi yenilikler bulunuyor. Ayrıca yeni Back in Action etkinliği de oyundan bir süre uzak kalan oyunculara Premium hesaptaki gibi ödüller kazanma şansı veriyor.

Bu güncellemenin en önemli kısmı tabii ki yeni Çekoslovakya tankları ve bunların da en önemlisi Tier X Vz. 71 Tesák. En üst tierdeki bu tanklar dakikada binlerce atış yapabilen benzersiz otomatik toplara sahip. 

Oyundaki sekiz harita oynanış kolaylığı açısından yenilenirken, üç harita da Rasgele Olaylar almış durumda. Pilsen'in merkezindeki santralin bombalandığını, Malinovka dağına uçak düştüğünü, Karelia'nın şehresini değiştiren heleyanlar meydana geldiğini göreceksiniz. Bu olaylar savaş alanının şeklini de değiştirdiğinden stratejinizi buna göre ayarlamanız gerekecek.

World of Tanks Update 1.26: Hailstorm'un fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum