World of Warcraft 12 Yaşını Hediyelerle Kutluyor

12. yıl hatıralıklarınızı almayı unutmayın

World of Warcraft'a başladığım ilk gün daha dün gibi. 

Oyunun muazzam dünyasında nasıl büyülendiğimi hatırlıyorum. Hayatımın en büyük bağımlılıklarından birine adım atıyordum ve bunun farkında bile değildim. Yoğun olarak oynadığım beş sene boyunca ömrümün muazzam bir zamanını WoW'a harcamama rağmen bundan zerre pişmanlık duymadım. Halen hatırladığımda beni gülümseten yüzlerce macera yaşadım. Sanırım oyunculara böylesine güzel anılar yaşatabildiği için World of Warcraft 12. yaşına basıyor ve daha nice yeni yıllar görecek gibi duruyor.

Blizzard 12. yılında sadık oyuncularını unutmadı ve yeni yaşını çeşitli hediyeleri Azeroth'un maceralarına sunarak teşekkür etmeyi seçti. Eğer oyuna 30 Kasım'a kadar girerseniz bu yıla özel evcil hayvanınız olacak sevimlimi sevimli Corgi Pup'a sahip olacaksınız. Aynı zamanda "Anniversary Gift Package"i de cebe indirip 200 adet Timewarped Bagdes edinebileceksiniz. Bu Bagde'ler sayesinde öldürdüğünüz her düşman sayesinde edindiğiniz tecrübe ve "reputation" oranınız 12% artıyor.

Bununla da bitmiyor çünkü size Timewalkers'dan bir mektup var. Eğer görevi kabul ederseniz daha fazla Timewarped Badge kazanabileceğiniz bir macera serisi başlıyor.

Bundan tam 12 yıl önce 23 Kasım 2004'te World of Warcraft Amerika'da oyuncularla buluşmuştu. Bizlerin ve Avrupalı oyuncuların ne yazık ki 2005'in Şubat ayına kadar beklemesi gerekmişti. Tam 12 yıl... İyi ki doğdun World of Warcraft!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum