World of Warcraft Oyuncuları Günde 8,7 Milyon Achievement Kazanıyor

World of Warcraft aradan geçen yıllara rağmen güçlü şekilde yoluna devam ediyor

World of Warcraft'a Wrath of the Lich King genişleme paketiyle birlikte gelen Achievement sistemin ardından bugüne kadar oyuncular yaklaşık 13 milyar Achievement kazanmış ve bugün ise oyuncular günde yaklaşık 8,7 milyon Achievement kazanıyor.

Bu istatistikler, GDC çerçevesinde düzenlenen bir panelde World of Warcraft baş içerik tasarımcısı Cory Stockton tarafından paylaşıldı. Özellikle Cory Stockton'un Achievementler konusunda oyuncuların kendilerini ispatlamak için oldukça hırslı olduğunu söyleyen Stockton, artık achievementlerin Blizzard oyunlarının vazgeçilmez bir parçası olduğundan bahsetti.

Konuşmanın devamında şu an World of Warcraft'ı 9.6 milyon kişinin oynadığını bildiren Cory Stockton, bazı achievementlerin ciddi biçimde sınırlı kitlelerin kazanabildiğini, Örneğin Şubat ayı itibariyle "Glory of Pandaria Raider" achievementini sadece 342 kişinin kazandığını ve "Legendary Pet Brawler" adlı 5,000 tane pet savaşı kazanma Achievementinin ise sadece bir kişinin elinde bulunduğunu açıkladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum