Xbox Game Pass Görevlerini Tamamlayarak Para Kazanmak Mümkün Olacak

Başarım kazan, ödülü kap

Microsoft, Ocak ayının Game Pass oyunları için yeni görevler duyurdu ve bu oyunlarda belli başarımlar elde eden oyuncular ödül puanları kazanacak. Yeterince ödül puanı biriktiğinde ise bu puanlarla hediye kartları ve hatta aylık Game Pass almak mümkün olacak.

Xbox sayfasında Ocak ayı için açıklanan yedi görev bulunuyor ve bunların tümünü yapan oyuncular 2100 ödül puanı kazanacak. Mesela ne bu görevler? Aralık ayında Xbox Game Pass'e eklenen herhangi bir oyunda herhangi bir başarım kazanarak 100 puan, Metro Redux'ta Cowboy başarımı için 100 düşmanı tabancayla öldürerek 100 puan, Tom Clancy's The Division'daki iki başarımdan da 200 puan kazanılabilir.

1700 puan karşılığında 1.25$'lık Xbox hediye kartı, 7000 puan karşılığındaysa bir aylık Xbox Game Pass alınabiliyor. Yani ortalama 2000-2500 civarı aylık puan olacaksa her üç ayda bir aylık Xbox Game Pass'i bedavaya getirme ihtimali var. Sistem şimdilik sadece Amerika'da deneniyor ama tuttuğu taktirde genele yayılacağından da kuşkum yok.

Oyunlardaki başarımların bu şekilde ayrıca ödüllendirilmesi fikri kulağıma gayet hoş geliyor, özellikle de benim gibi başarım yapmayı sevenlerin memnuniyetle karşılayacağı bir şey olur ülkemizde de uygulanmaya başlanırsa.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum