XCOM: Enemy Unknown iOS İçin Geliştiriliyor

iOS, ilk AAA sınıfı oyununa kavuşmak üzere...

Firaxis, XCOM'un Civilization V'e ziyaretçi olacağını duyurmasının ardından yeni bir bomba daha patlattı. XCOM'un yapımcılarından Jack Solomon'un yaptıpı açıklamaya göre XCOM: Enemy Unknown, piyasaya çıktığından beri iOS platformu yeniden geliştirildiğini duyurdu.

XCOM'un neredeyse hiçbir sulandırma veya küçültülmeye uğramayacağını ve direkt PC versiyonunu iOS'a aktaracaklarını duyurulduğunda salon çoşkuyla ayaklandı. Arayüzün konsollara önceden tasarlanmış formunun tablet formunda oldukça işlerini kolaylaştırdığını da söyleyen Solomon, bununla birlikte iPhone ve iPad'de oyunun oldukça stabil bir şekilde oynanabileceğini söylerine ekledi.

Bununla birlikte Jack Solomon iOS ve benzeri işletim sistemlerinin barındırığı hafıza boyutunun XCOM gibi oyunlar için hala sınırlı miktarda alan alabildiğini ve bu yüzden PC ve Konsol versiyonundaki bazı haritaların oyundan çıkartılacağını veya değiştirileceğini açıklayan Solomon, gelecekte donanımlar geliştikçe AAA oyunların kendilerine bu platformlarda daha fazla yer bulacağını düşündüğünü de söyledi. XCOM: Enemy Unknown'un yayıncısı 2K, fiyat konusunda tam bir bilgi vermezken, oyunun iOS platformu için premium bir fiyattan satılacağını söylemeyi ihmal etmedi.

XCOM: Enemy Unknown'un çıkışı şu an için yaz aylarında olacağı söyleniyor ve insan düşünmeden edemiyor, acaba Civilization V ne zaman iOS'a gelir? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum