Yeni Alan Wake II Videosu Saga Anderson'u Tanıtıyor

Deneyimli FBI ajanı

Epic Games ve oyunun geliştiricisi Remedy Entertainment, Alan Wake II için yeni bir 'Perde Arkası' geliştirici videosu yayınlayarak oyunun yeni karakteri Saga Anderson'u tanıttı.

Saga Anderson bir FBI ajanı ve Alan Wake II'nin iki oynanabilir karakterinden biri. Oyunda Alan Wake ile Saga Anderson arasında geçişler yaparak oynayacağız.

Bright Falls kasabası bir dizi ayinsel cinayetle sarsılıyor ve Anderson da bu vakayı aydınlığa kavuşturmakla görevli. Ancak Anderson bir korku öyküsünün sayfalarını bulmaya başlayıp da orada yazanların gerçeğe dönüştüğünü fark ettiğinde kendisini adeta bir kabusun içerisinde buluyor. Bu sayfalar ve yaşanan olaylar 13 yıl önce ortadan kaybolan yazar Alan Wake ile doğrudan bağlantılı.

Alan Wake II, PC'de Epic Games Store'a özel olarak çıkacak. Konsol tarafında ise eski nesil es geçilerek oyun sadece PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak.

Saga Anderson'un tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
mokanalpa
6 Haziran 2023 09:11

İki karakter olması güzel fakat sürekli geçiş yapmak bence oyunda kopukluk oluşturur ssçim olsun ve onlan sona kadar gidelim.

Parolamı Unuttum