Yeni Batman Filminde Deathstroke Olmayabilir

Her şey güzel gidiyor derken...

Yılan hikayesine dönen Batman filminden bir gün güzel haber, bir gün kötü haber alıyoruz. Bu sefer de filmin baş kötüsü Deathstroke hakkında iç karartıcı bir haber aldık.

Batman filminde Deathstroke'u canlandıracağı açıklanan hatta kostüm çekimlerine katılan Joe Manganiello, katıldığı bir programda pek de net olmayan bir şekilde konuştu. Sunucunun "Batman'de Deathstroke'u oynayacaksın değil mi?" sorusuna "umarım, belki, göreceğiz" cevabını vermesi açıkçası ödümüzü kopardı. Bildiğiniz gibi Batman filmine dair her şey değişti, yeni bir senaryo yazılıyor. Eski senaryoda yer alan Deathstroke belki de filmde yer almayacak.

> Ben Affleck'ten boşalan yönetmen koltuğunu Matt Reeves dolduracak


Bardağa dolu yönünden bakmak gerekirse belki de Joe Mangeniello'nun bu konu hakkında konuşma yasağı vardır. Bildiğiniz gibi kontratlarda bir süre film hakkında konuşmama maddesi yer alıyor. Benim düşüncem verdiği cevabın asıl sebebinin konuşma yasağı olduğu yönünde. Sonuçta oldukça iyi tepki alan bir seçim oldu Joe Mangeniello ve Deathstroke. Bakalım, yarın öbür gün çıkar kokusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum