Yeni Diablo 4 Videosu Oyundaki 5 Bölgeyi Tanıtıyor

5 benzemez

Yeni yayınlanan Diablo 4 videosu oyunda bulunan beş farklı bölgeyi tanıtırken, düşman tasarımlardan da örnekler gösteriyor.

Inside the GaME - The World of Sanctuary ismindeki bu yedi dakikalık videoya görev tasarımcısı Harrison Pink, oyun yönetmeni Joe Shely, zindan tasarımcısı Dini McMurry ve sanat yönetmeni John Mueller'in yorumları eşlik ediyor.

Diablo 4'ün beş bölgesi de birbirinden ciddi biçimde ayrılan tasarımlara sahip. Kehjistan Orta Doğu'dan esinlenen bir çöl bölgesiyken, Scosglen'de İskoçya'nın sulak alanlarından ilham alınmış. Fractured Peaks'in ilham kaynağı Karpat Dağları, Dry Steppes oyunun dağlık çöl bölgesi, Hawezar ise Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyindeki bataklıkları çağrıştırıyor.

Bölgeler arasındaki geçiş kısımları da son derece başarılı düşünülmüş. Örneğin Fractured Peaks'ten Hawezar'a geçerken hava sıcaklığındaki değişim ile eriyen karların meydana getirdiği şelalelerle karşılaşacağız.

Diablo 4 açık betası gelecek ay başlayacak. Oyunu ön siparişle satın alanlar 17 - 19 Mart arasında betaya katılırken, herkee açık beta ise 24 - 26 Mart arasında olacak. Oyunun çıkış tarihi ise 6 Haziran.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum