Yeni Samuray Oyunu Trek to Yomi’den Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

2022’de geliyor, çıkış gününde Game Pass’te…

Ninjalar ve samuraylar, oyun dünyasının da ilgi çeken kahramanları. Bugüne kadar farklı farklı oyunlarda, değişik tecrübeler sunuldu. Bu tür oyunlara örnek olarak verilebilecek Sekiro, Nioh ve Ghost of Tsushima gibi büyük yapımlar yanında Aragami ve Mark of the Ninja gibi bağımsız yapımlar da bulunuyor.

Peki neden böyle bir giriş yapmak ihtiyacı duydum? Çünkü önümüzdeki yıl bu listeye dahil olacak Trek to Yomi’den bir oynanış videosu paylaşıldı:

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığı Devolver Digital tarafından üstlenilen Trek to Yomi, köyünü ve sevdiklerini düşmanlarından korumaya çalışan Hiroki’ye eşlik edeceğimiz bir macera sunacak bizlere. Bu samurayımızın kılıç kullanmadaki maharetlerini videoda bir kez daha görmüş olduk, bunun yanında yay ve tüfek kullandığı da görülüyor.

Oyunun görsel tarzı çok hoşuma gitti. Oynanışta da iyi bir deneyim sunabilirse, adını önümüzdeki yılın başarılı bağımsız oyunları arasına yazdırmaması için hiçbir neden yok.

Haziran ayında E3'te duyurulan Trek to Yomi, önümüzdeki yıl PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak. TGA 2021’de yapılan duyuruyla, çıkış gününde Game Pass’te yerini alacağını da öğrenmiş olduk.

 

YORUMLAR
yevaton
10 Haziran 2024 14:01

The website is looking bit flashy and it catches the traffic eyes. layout is beautiful clean and a enjoyable adherent without problems reached interface. Plots for Sale in Park View City

yevaton
8 Haziran 2024 18:19

thanks for the tips and information..i really appreciate it.. read here

yevaton
6 Haziran 2024 19:37

MaroCar is cheap car rental service in Morocco that will allow you to rent a quality car with affordable pricein just a few clicks. The platform offers a wide choice of cars at affordable prices allowing you to make considerable savings. play online

Parolamı Unuttum