Yeni Star Wars Çizgi Dizisi Forces of Destiny Temmuzda Çıkıyor

Star Wars gümbür gümbür

Star Wars'un kısa animasyon dizileri her zaman başarılı olmuştur. Özellikle Episode II ile III arasında geçen dönemi anlatan Clone Wars animasyonları Revenge of The Sith çıkmadan önce hem büyük heyecan yaratmış hem de bir çok soruya cevap vermişti.

Açıkçası eksikliğini hissettiğimiz bu tarz animasyonlara nihayet Disney de başlıyor. 2-3 dakika uzunluğunda olacak olan Forces of Destiny'de Maz Kanata, Rey, Jyn Erso, Padme Amidala, Prenses Leia, Ahsoka Tano ve Sabine Wren'in maceralarını izleyeceğiz. Fark ettiğiniz gibi tamamen kadın karakterlere odaklanmış bir animasyon serisi olacak. Dünya çapında 40 küsür yıldır popüler olup klasik "yardıma muhtaç kadın" klişesinden uzak duran ve bütün normlara kafa tutan Star Wars'tan da beklenen budur zaten. Her bölümün Star Wars evreninin güçlü kadınlarından birine ayrılacağı seride sürpriz karakterleri görme olasılığımız bir hayli yüksek. Padme'nin olduğu bir bölümde Anakin Skywalker'ı görürsek hiç şaşırmayın.

İster nostalji manyağı diyin isterseniz de yeniliklere kapalı biri diyin ama şu isimler içerisinde beni heyecanlandıran iki kişi var. Ahsoka Tano ve Star Wars Rebels'tan tanıdığımız Sabine Wren. Ahsoka Tano'nun hikayesi Clone Wars'ta başlamış ve daha sonra Rebels'ta gözüktüğü az sayıdaki bölümde zirve yapmıştı. Kendisine ne olduğunu, beyaz ışın kılıçlarını nasıl aldığını, Darth Vader ile karşılaştıktan sonra neler yaşadığını öğrenmek, izlemek hatta ruhuma çekmek istiyorum. 

Star Wars - Forces of Destiny 3 Temmuz'da Disney'in Youtube kanalı üzerinden yayımlanmaya başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum