Yeni The Witcher Oyunu Resmen İlan Edildi

Yeni bir destan başlıyor!

Yıllardır beklenen o duyuru geldi en sonunda, CDPR yeni The Witcher oyununu resmen ilan etti. “A New Saga Begins” (Yeni bir destan başlıyor) başlığıyla paylaşılan duyuruda; The Witcher serisinin sıradaki oyunun geliştirilmekte olduğu, marka için yeni bir destanın başlayacağı ilan ediliyor.

CDPR; kendi oyun motorları olan REDengine’i terk edip Unreal Engine 5’e geçtiklerini, Epic Games ile yıllara sarih bir stratejik iş birliği anlaşmasının başladığını, bu anlaşmanın sadece oyun motoru için lisans anlaşması olmadığını, UE5’in teknik gelişiminde de bir iş birliğinin söz konusu olduğu bilgisini paylaşırken; özellikle bu oyun motorunun açık dünyaya uygun şekilde geliştirilmesinde yakın bir iş birliğinin olacağının da altını çiziyorlar.

Paylaşılan görseldeki madalyon, Vaşak Okulu (School of the Lynx) ile ilgili bir şeyler olabileceğine işaret ediyor gibi. Elbette konuşmak için henüz çok erken. Zaten duyuru metninde şu anda oyuna dair paylaşılabilecek herhangi bir detay (geliştirme takvimi veya çıkış tarihi gibi) bulunmadığı da not edilmiş. Büyük bir heyecanla önümüzdeki günlerde gelecek haberleri bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
akifozkalay
22 Mart 2022 10:34

1-2 oyunları remasted yapılsa güzel olurdu. 

allalla
22 Mart 2022 09:57

kendi witcherımızı yaratmak güzel olurdu. lakin büyük ihtimalle bir kadın witcher hikayesi göreceğiz. 

umarım güzel bir deneyim yaşatır bize yeni witcherımız.

sSnake
allalla
22 Mart 2022 10:41

Ciri önceki hikaye çerçevesinde mantığa yatkın olur normal şartlarda. Ancak günümüz standartlarında, tapir görünümlü, babası siyahi annesi asyalı, erkek tripli lezbiyen bir kadın karakterle yetinmek zorunda kalabiliriz.


Parolamı Unuttum