Yeni Tomb Raider'ı Eski Lara Croft Olarak Oynayın

Tomb Raider'ın 20. yılı şerefine!

Lara Croft ile ilk defa tanışmamızın 20. yıl dönümü şerefine yayımlanacak Rise of the Tomb Raider DLC'si Blood Ties'ın fragmanı paylaşıldı.

11 Ekim'de çıkacak yeni DLC, Lara Croft'un küçüklüğünü ve malikanesini konu alan bir saatin üzerinde hikaye içerecek. "Lara’s Nightmare" modu ise oyunculara Lara Croft olarak malikaneyi basan zombilere karşı tekrar edilebilen bir görev sunacak. İlk Lara Croft oyunlarındaki gibi ünlü malikanede rahat rahat gezme opsiyonu olmaması açıkçası beni üzdü. Zira nereye gitseniz arkanızdan gelen uşağı buzdolabına kitleme gibi bir klasiği yeni oyunda yapamayacağız...

tomb-raider-orta

Yeni oyun için halihazırda yayımlanmış olan Endurance Modu da yeni DLC ile birlikte co-op desteğine kavuşacak. Böylelikle oyunun hayatta kalma modunu arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceksiniz. Ayrıca 20. yıl dönümüne özel olarak, geçmişteki Tomb Raider oyunlarından 5 kostüm de bu DLC'de yer alacak. Yani ilk oyunlardaki "köşeli" Lara Croft olarak yeni oyunu oynayabilecek ve garip bir karmaşa yaşayabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum