Yenilenen Crash Bandicoot'tan Oynanış Videosu

Yeni oyunu da gelse keşke...

Geçtiğimiz gün resmi olarak duyurulan ve ilk üç Crash oyununu (Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot: Warped) içeren yenileme paketi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'den oynanış videosu paylaşıldı.

İlk oyunlar 20 yaşında olduğu için yeni paketin tam olarak bir "yenileme" (remaster) olmadığını da belirtmek gerek. Yani ortada Assassin's Creed serisinde yapıldığı gibi birkaç fırça darbesi ile tekrar piyasaya sürülen oyunlardan ziyade, eski versiyonlarla birebir olacak şekilde yeniden hazırlanan bir paket var elimizde. Crash, Doctor Neo Cortex, ne dediğini hala kimsenin tam olarak bilmediği maskemiz Aku Aku ile birlikte bölüm tasarımları aynı şekilde yeni pakette bulunuyor. Yeni neslin Crash ile tanışması, eskilerin ise nostaljinin dibine vurması açısından çok güzel gözüküyor yeni oyunlar.

Her ne kadar üç oyun Naughty Dog tarafından geliştirilmiş olsa da, yeni paketi hazırlayan Vicarious Visions olmuş. Madem PlayStation 4 gibi bir konsola getireceklerdi Crash'i, Crash Bash'i neden yenilemediler hiç anlayamadım. Oysa çok da güzel bir co-op oyunuydu Crash Bash ve oyun mekanikleri hala günümüzde oynanabilir, oldukça eğlenceli şeylerden oluşuyordu. Crash Team Racing'in nerede olduğu konusuna girmiyorum bile...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum